Routebeschrijving EllePack Leeuwarden

EllePack is gevestigd aan de Poolsterweg 17 te Leeuwarden. Onderstaand treft u een beschrijving aan hoe u ons kunt bereiken.

 

Vanuit Drachten/Heerenveen/Groningen:

Bij de kruising bij Goutum (McDonalds) gaat u rechtdoor de stad in. Hier rechts aanhouden richting industrieterrein de Hemrik. Als u de Marwei (gevangenis) aan uw linkerkant gepasseerd bent, gaat u bij de stoplichten rechtdoor. Na de stoplichten de 2e weg rechts (Poolsterweg), hier vindt u ons aan het einde van de weg aan de linkerkant. 

 

Vanuit Harlingen:

Vanuit Harlingen komt u aan op het Europaplein. U neemt hier de 1 e afslag richting Heerenveen. U houdt nu alsmaar rechtdoor richting industrieterrein de Hemrik. Als u de Marwei (gevangenis) aan uw linkerkant gepasseerd bent, gaat u bij de stoplichten rechtdoor. Na de stoplichten de 2e weg rechts (Poolsterweg), hier vindt u ons aan het einde van de weg aan de linkerkant. 

 

Vanuit Dokkum/Hardegarijp:

Bij binnenkomst in Leeuwarden gaat u linksaf de Anne Vondelingweg op richting Heerenveen. Deze houdt u aan tot de stoplichten, hier gaat u links. Hierna de 2e afslag rechts, u vindt ons dan aan het einde van de weg aan de linkerkant.

 


Grotere kaart weergeven